O meni

Urednica digitalnog časopisa “Pogled kroz prozor” i portala ucitelji.hr.
eTwinning ambasadorica za Hrvatsku, voditeljica Nacionalne kampanje “Sigurniji internet za djecu i mlade”, voditeljica projekata “Sigurniji internet za djecu – školski kurikulum” . Pet za net i ENABLE.

Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Članica sam Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje.

Aktivno sudjelujem u Cjelovitoj kurikularnoj reformi kao članica triju stručnih radnih skupina za kurikulume: osnovnoškolskog obrazovanja, međupredmetne teme Uporaba IKT te predmeta Informatika.
Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise i konferencije.
Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja “Logo – online učenje programiranja”.
Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij – Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG.
Radove o e-learningu, sigurnosti na internetu, međunarodnim projektima itd. prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.

Na ovom blogu objavljujem tekstove o raznim mogućnostima uporabe obrazovne tehnologije, a na blogu “Digitalni tragovi” tekstove o sigurnom, odgovornom i primjerenom korištenju interneta.

4 odgovora na O meni

  1. .digitalni. napisao:

    Odličan bio! Svaka čast za rad i trud!

  2. sunchica napisao:

    proud to be ur lil’ sis!!! :))))

  3. ankarasic napisao:

    Bravo! Puno uspeha u radu!

  4. Izuzetno je lijepo vidjeti ovakve životopise hrvatskih učitelja. Uzdignuti se iznad prosjeka u našim uvjetima zahtijeva izuzetan trud i potrebna Vam je svaka pohvala. Želim Vam puno uspjeha u daljnjem radu!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s