Zondle challenge 2014

Uvijek sam se divila Lisi Stevens (@lisibo) na njenoj ustrajnosti da svaki dan napravi neku aktivnost u 365 izazovim, tim više što to radi već petu godinu:

Iako ne znam mogu li 365 dana raditi neku aktivnost (osim piti kavu 🙂 odlučila sam ja izazvati samu sebe, ali i ekipu Zondlea u 2014. godini. Ideja je da svaki dan objavim novi kviz na mrežnoj stranici moje

škole te uz to dam neke ideje ekipi Zondlea što dobro funkcionira, što pomalo zapinje i koje još mogućnosti bih voljela vidjeti na Zondleu.

Za sad objava kvizova i ideje idu dobro, a evo Doug Lapsley je jučer napravio grafički dio za novu igru po mojoj želji 🙂 https://twitter.com/zondle/status/420284633297600512/photo/1

Dosadašnje teme, su matematičke – pitagorin poučak i postoci, a vidjet ćemo što još slijedi.

Prenosim vam dio koji je objavljen do 7. siječnja 2014.

Umetnute kvizove napravljene na zondle.com tijekom 2014. godine možete vidjeti na školskim stranicama Zondle 2014.

Pitagorin poučak, matematika 8. razred

1. siječanj 2014.

2. siječanj 2014.

3. siječanj 2014.

4. siječanj 2014.

5. siječanj 2014.

Postoci, matematika 7. razred

6. siječanj 2014.

7. siječanj 2014.

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s