Susret eTwinning ambasadora

image

Na nedavno održanom skupu eTwinning ambasadora okupilo se više od 100 ambasadora iz gotovo svih zemalja Europske unije i zemalja kandidatkinja. Kao što možete vidjeti u galeriji fotografija događanja su bila vrlo zanimljiva i aktivna.

Pozvano predavanje održala je Charoula Angeli-Valanides,  Associate Professor of Instructional Technology, sa Ciparskog sveučilišta, a tema je bila “The use of ICT tools in a cross-curricular approach to learning”.

Sudionici su aktivno i marljivo radili u četiri radionice:

Iako nismo svi mogli biti sa njima ipak će nam prezentacije s predavanja i radionica pružiti nove, vrijedne informacije.
Pohvale organizatoru na brzom objavljivanju informacija 🙂

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s