Safeguarding learners in a digital world

imageNa stranicama Outstream Consulting dostupni su sadržaji e-Safety module information for Further Education & Skills providers & learners za poučavanje učenika od 14 do 19 godina o temama sigurnosti, zaštite podataka, vrijednosti informacija te prijevarama na internetu.

Sadržaji su organizirani u tri modula:

  • Modul 1 : primjeri i studije slučaja za analizu
  • Modul 2: kompleti sadržaja pripremljenih za razgovore i interaktivnoučenje
  • Modul 3: sadržaji za daljnje istraživanje

Sadržaje  – možete preuzeti na ovoj adresi: http://outstream.digitalbrain.com/outstream/web/Public/E-safety_guidance_%26_Toolkit_FE%26SKILLS/e-safety_FE%26SKILLS_Publications/menu/?backto&verb

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s