Prijava za Comenius ili Grundtvig stručna usavršavanja – rok 15. 9. 2010.

Stručno usavršavanje (In-service training) u okviru potprograma Comenius, namijenjeno je nastavnom i nenastavnom osoblju u predškolskom odgoju, osnovnom i srednjem općem obrazovanju, nezaposlenim nastavnicima i onima koji se nakon nekog vremena vraćaju radu u nastavi kako bi usavršili svoje praktične i profesionalne vještine te proširili znanja o odgojno-obrazovnim sustavima u Europi, u trajanju od 1 dana do 6 tjedana u nekoj europskoj odgojno – obrazovnoj ustanovi.
Saznajte više o stručnim usavršavanjima u okviru potprograma Comenius.

Stručno usavršavanje (In-service training) je aktivnost potprograma Grundtvig u sklopu Programa za cjeloživotno učenje. Stručno usavršavanje namijenjeno je prije svega osoblju povezanom sa obrazovanjem odraslih u trajanju od 5 dana do 6 tjedana u nekoj obrazovnoj ustanovi koja se bavi obrazovanjem odraslih u Europi sa ciljem usavršavanja praktičnih i profesionalnih vještina te produbljivanja znanja o europskom  sustavu obrazovanja odraslih.
Saznajte više o stručnim usavršavanjima u okviru potprograma Grundtvig.

Popis radionica i predavanja možete naći u bazi  http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/.

Ove godine za prijavljivanje je potrebno popuniti elektronički obrazac, a same prijave šalju se u papirnatom i elektroničkom obliku.
Preporučam da dobro pročitate sve dostupne priručnike, upute i ostale dokumente na stranicama Agencije za mobilnost i programe EU.

Posljednji ovogodišnji rok za prijavu je 15. 9., i vrijedi za stručna usavršavanja koja se održavaju između 1. siječnja i 30. travnja 2011.

Sretno s prijavom 🙂

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s