Plakati i poruke za Dan sigurnijeg interneta

U utorak 9. veljače je Dan sigurnijeg interneta, a Pogledova akcija o toj temi traje do 22. veljače pa se i mi u Velikom Bukovcu pripremamo za aktivan doprinos. S kolegama iz informatike dogovorila sam da ćemo cijelu školu “oblijepiti” plakatima i savjetima za sigurnije, odgovornije i primjerenije ponašanje na internetu.
Nekoliko plakata smo pripremili mi učitelji, a većinu očekujemo od djece koja su već prošli tjedan na satovima informatike počela intenzivno raditi vježbe iz područja sigurnosti na internetu.

Naše plakate (i jedan prevedeni australski) objavili smo na Slideshareu pa ako vam mogu koristiti slobodno ih preuzmite. O aktivnostima s djecom pisat ću vam uskoro.

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s