TV kanal eHrvatska na YouTubeu

eHrvatska.TV je emisija Središnjeg državnog uredu za e-Hrvatsku koja se emitira jednom tjedno na HRT-u, a govori o različitim primjenama informacijsko-komunikacijskih tehnologija u svakodnevnom životu. Posebnost tih emisija je što su sve dostupne putem YouTube kanala: http://www.youtube.com/user/eHrvatskaTV tako da ne morate pratiti raspored TV programa nego pogledati cijele emisije ili pojedine priloge kad god vam odgovara.

Gledajući priloge emisije eHrvatska možete saznati kako je nastala Interaktivna karta Zagreba, što je Protect@Work, koji su aktualni projekti CARNeta, kako dobiti IT certifikate, kakvo je stanje e-Uprave u Hrvatskoj, što su podcastovi i hologrami pa čak i kako kupiti poklone online.

Prenosimo samo nekoliko videoisječaka, a ostale ćete lako pronaći sami.

 

O autoru Lidija Kralj

Urednica digitalnog časopisa "Pogled kroz prozor" i portala ucitelji.hr. Voditeljica EU projekta petzanet.HR i nacionalne kampanje "Sigurniji internet za djecu i mlade". Članica Nacionalnog vijeća za odgoj i obrazovanje. Više od dvadeset godina predajem matematiku i informatiku u OŠ Veliki Bukovec. Autorica sam niza udžbenika i zbirki za informatiku i matematiku za osnovne i srednje škole. Pišem znanstvene i stručne članke za časopise "Edupoint", "Enter", "Matematika i škola", "Drvo znanja" i Školske novine. Autorica sam nekoliko edukativnih, multimedijalnih programa za učenje matematike te online tečaja "Logo - online učenje programiranja". Završila sam E-learning akademiju, smjer Management. Polazim doktorski studij - Informatika u odgoju i obrazovanju na UFZG. Radove o e-learningu prezentirala sam na nekoliko domaćih i međunarodnih konferencija i skupova. Učenike gnjavim običnom matematikom, a uveseljavam računalnom.
Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s